Over Saffraan

U staat op het punt om eigenaar te worden van een gloednieuw appartement in Saffraan Almere. Daarmee feliciteren wij
u van harte! U mag zich met veel plezier gaan buigen over de inrichting, kleuren en materialen, zodat u van dit appartement uw eigen huis maakt. Een appartement kopen is een grote stap. Deze gaat gepaard met tal van procedures en voorwaarden. Wij leggen u in deze Wegwijzer graag uit wat er formeel allemaal bij de koop komt kijken. Heeft u na het lezen nog
vragen dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Koop-/aannemingsovereenkomst
In de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst zijn de rechten en plichten van de koper, de verkoper en de aannemer geregeld. De koopovereenkomst regelt de aankoop van de grond waarop uw appartement wordt gebouwd. De aannemingsovereenkomst regelt de bouw en afbouw van het appartement. In deze overeenkomsten vindt u de verder voorwaarden, zoals maximaal toegestane bouwtijd, ontbindende en opschortende voorwaarden die op de overeenkomsten van toepassing zijn. Ook de technische omschrijving en de bijbehorende contracttekeningen maken deel uit van de aannemingsovereenkomst. De aannemer bouwt Saffraan conform de bepalingen en voorwaarden van Woningborg.
Daarbij is de aannemer verplicht om gebruik te maken van een vastgesteld model voor de aannemingsovereenkomst.
Mochten enige bepalingen in de technische omschrijving en in de aannemingsovereenkomst nadelig zijn voor de koper dan prevaleren steeds de bepalingen en voorwaarden van Woningborg.

Lees meer 

Apollostraat 24
1363TJ Almere Poort
036 535 70 10
www.saffraan-almerepoort.nl

Geïnteresseerd? Lees onze brochure 

Of neem contact